diumenge, 6 de febrer del 2011

Castellterçol - La Mola - Castellterçol

L’entreno previst per avui és Castellterçol – La Mola – Castellterçol. Calculo que hi ha uns 50kms, no sé quin desnivell s’acumularà, però crec que s’ha de poder fer amb menys de 8 hores, vinga, som-hi doncs!
Sóc en Salvador, surto de casa a les 07:50h amb 2ºC, el cel absolutament serè i una gebrada considerable. Avui toca entrenar en solitari, factor que també cal preparar especialment per dues de les proves de llarga distància previstes per aquest any, La Ronda dels Cims d’Andorra (170km 11.000m D+) i Tor des Géants (330km 24.000m D+), en les que és possible que hi hagin bastants kms que toqui anar en solitari.
Surto direcció al Solà del Sot i pujo fins als 4 camins on agafo el camí del Matagalls – Montserrat que m’ha d’aproximar fins a La Mola.

 Al pas pels Plans ja la veig, sembla que estigui força lluny, però tinc el convenciment d’arribar-hi aviat.
Al cap d’una estona d’haver passat per Sant Llorenç Savall,  arribo a l’inici del corriol que m’ha d’enfilar fins al meu destí i que tantes ganes li tenia, miro l’altímetre i veig que me’n separen uns 700m de desnivell positiu, amunt!!!  Amb 3:30h arribo a La Mola (1.104 m) on hi ha una gentada increïble, m’alimento una mica i decideixo reprendre la marxa ràpid ja que mirant a l’horitzó veig que Castellterçol està força lluny.


Segueixo direcció al Montcau, un camí molt agradable i perfecte per córrer. Un cop al peu del Montcau, em desvio per un corriol que m’ha de conduir fins al Marquet de les Roques. Aquí el corriol s’estreny, es torna una mica més tècnic, però corre-hi és una delícia. Abans d’arribar al Marquet, m’aturo a la Font del Llor, em refresco una mica, carrego els bidons i endavant!!!

Un cop al Marquet, em plantejo si seguir pel camí que fa la Marató de Sant Llorenç o bé anar més directe cap al poble, en vista que la primera opció em pot allargar excessivament la volta, opto per la segona.

Amb 5h ja sóc de nou a Sant Llorenç, entro a un bar a prendre’m una mica de cafeïna fresqueta i ara ja només queda tornar pel mateix camí que he vingut. I vist i no vist, ja sóc de nou a Castellterçol, arribo a casa amb 6:51h, aproximadament 50kms, 2.000m de desnivell positiu i molt content de les bones sensacions que he tingut en tot moment. Fins a la pròxima!!!

2 comentaris:

  1. Bon entrenament i espero que pugui assolir els objectius proposats, moltes cames però per tu això no serà res, ànims i fins aviat

    ResponElimina
  2. El pr`xim dia conta amb mi!!
    Aquesta vegada no penso fallar, salut!!

    Èric

    ResponElimina