dimarts, 10 de maig del 2016

Per la seguretat dels corredors...

Ara que s’està posant a l’ordre del dia anul·lar les curses per la “seguretat dels corredors” em veig amb la necessitat d’escriure “solucions més imaginatives, sisplau”.

Crec que ja comença a ser una pràctica massa habitual i un recurs massa fàcil anul·lar una cursa amb l’argument de que es fa per la seguretat dels corredors. Òbviament, les organitzacions han de vetllar al màxim per la seguretat de la gent, però anul·lar una cursa hauria de ser realment l’última de les opcions un cop esgotades totes les altres alternatives.

Recorreguts alternatius. Si no es pot passar per dalt, perquè hi ha tempesta elèctrica o fa massa vent, passem per baix.

Neutralització: Si en aquests moments hi ha molt mal temps o està per venir, es neutralitza la cursa, es para el rellotge, i un cop passa la tempesta, continuem.

Canvis d’horaris: Si sortint unes hores més tard, s’evita una fenomen advers totalment previst, doncs ens esperem a sortir. Pot ser una putada, sí, però més putada és haver-ho de deixar a mig fer.

Controls als corredors: No tots els corredors estan en les mateixes condicions físiques ni en el mateix estat a determinades alçades de la cursa. És per això que cal alguna persona amb certs coneixements mèdics i experiència en la matèria per tal de validar si un corredor pot continuar o no en funció de l’estat en el que es troba.

D’alternatives n’hi ha moltes. Està clar que qualsevol d’elles comporta feina. Algunes, molta feina. Hi haurà solucions que seran més econòmiques i d’altres que podran suposar un cost. I potser un cost elevat. De ben segur que cap alternativa serà senzilla i qualsevol d’elles caldrà ser treballada i analitzada amb molt deteniment. Qualsevol solució requerirà de molta imaginació. D’acord, serà necessari, esforç, dedicació, temps, diners... Hores de feina, segur. Però també són hores de feina els diners que la gent hem de pagar per inscriure’ns. Si no es poden acabar corrent tots els km i tot el desnivell previst, però hi ha hagut una bona alternativa, no passarà res. Si hi ha causes de força major que alteren el que estava programat, ho entendrem, però no ho anul·lem a les primeres de canvi, sisplau.

Doncs res més, tan sols volia demanar a les organitzacions “solucions més imaginatives, sisplau!”.

1 comentari:

  1. DEIXA LLEGIR:

    El meu nom és Jasna Savic, sóc de Sèrbia, vull difondre la bona feina d'un gran encanterí que és real i no demoreu ajudar a la gent, el seu nom és el Dr. Saheed, la meva història comença així: l'any 2007 la meva el marit se'm va deixar i va anar a estar amb una altra dona després de 11 anys de matrimoni. Em va deixar a patir i jo estava buscant ajuda per dur-lo a terme, alhora que buscava un fill meu només per fer el meu La família completa, no vaig poder trobar ajuda en cap lloc, l'any 2016 vaig conèixer un anunci en línia sobre el Dr Saheed sobre com ajuda a una dona a unir-se a la seva família i fer-la rica també, he de contactar amb urgència i demanar ajuda , la primera paraula que em va dir va ser (vaig a posar-li un somriure a la teva cara), vaig estar encantat de respondre ràpidament d'ell, després del seu encanteri, em va dir que el meu marit vindrà a mi demanant-me que l'accepti de nou , mai vaig creure, però després de 24 hores, el meu marit va cridar la meva línia d'oficina, demanant-me per telèfon per perdonar-lo, jo estava molt content i agraït al doctor Saheed, mai vaig creure que tornaria a estar amb el meu marit, però avui estem junts gràcies a l'ajuda del Dr. Saheed i fa tres mesos vaig tenir el meu primer bebè amb la seva ajuda també, li vaig prometre que vaig a compartir el seu bon treball en línia per al bé d'aquelles persones que necessiten ajuda i per a aquells que estan amb els castells d'hechizo equivocats, he vist molts castells d'encanteris, però el Dr. Saheed és el millor que té la solució a qualsevol tipus de problema. té el poder d'ajudar a qualsevol ésser humà, tot el que em va dir era assegurar-me d'informar el món sobre ell i és per això que estic fent tot això per deixar que el món no sigui que el Dr Saheed sigui una solució a qualsevol tipus de problema que tingueu, si vols donar-me les gràcies per mi o vols contactar-te per obtenir ajuda aquí teniu el vostre correu electrònic: saheedtempleofsolution@gmail.com i Núm. de trucada directa: +27638836445 i el seu número de número de telèfon: +2349065101630. Posar-se en contacte amb ell i solucionar el problema.

    ResponElimina