dimecres, 16 de març del 2011

Marxa dels Castells de La Segarra Plus

La prova d’avui és una marxa de resistència de 70,4km i 1.200m de desnivell positiu a la comarca de La Segarra. L’organització dóna un màxim de 12 hores per finalitzar la prova, però el meu propòsit és baixar de les 7, som-hi doncs!!!
Arribem a Guissona, població de sortida i d’arribada, vaig a buscar el dorsal, em diuen que aquí no és, que haig d’anar cap a l’altre pavelló i quan ja tinc el dorsal, m’he preparat bé la motxilla i em dirigeixo cap a la sortida, sorpresaaaaa, són les 7:04h i ja ha sortit tothom, sense comentaris...
Surto corrent, però de seguida em trobo un munt de gent i els carrers del mig del poble estan totalment saturats. A més de la prova on participo jo, hi ha un marxa de 54km. En total sumem més de 1800 participants. Finalment, al sortir de Guissona, ja puc tornar a córrer, endavant!!!
El dia és totalment gris i la boira és força espessa, però sembla que cap al migdia s’ha d’anar aixecant el dia, a veure si és veritat!!!
Corrent, corrent i després d’haver agafat forces als avituallaments de Florejacs (km 11,9) i Hostafrancs (km 24), arribo a Cervera. És el km 37 i porto 3:20h, la boira ja ha marxat, però el dia segueix igual de gris, això sí, les sensacions són molt positives.
I quan menys m’ho espero, quan són les 11:45h del matí, de sobte arribo a Malacara i em diuen que vaig 4rt i que ja estic al km 51,5, “però si això ja està fet” els hi dic a la gent de l’avituallament i segueixo endavant.
Al arribar a Vicfred, enmig d’uns arbres, veig un armilla d’un semprecorrent, és la Txell que a vingut a animar-me, quina alegria, just el que necessitava quan només em falten 7,2km per l’arribada.
Surto de Vicfred amb 6:12h i no val a encantar-se si vull baixar de les 7 hores, doncs res seguirem semprecorrent fins al destí.
Feina feta, amb 6:52h i en 4rta posició, ja sóc de nou a Guissona, fins a la pròxima!!!

5 comentaris:

  1. Sense paraules...això només ho fan els cracks!!
    Anims!

    ResponElimina
  2. Ets el puto crack!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Enhorabona màquina!! Quina passada!!

    Sergi

    ResponElimina
  4. A Vicfred i allà on calgui, sempre em tindràs allà animant-te!!! Potser una bona semprecorrent no seré però una bona sempreanimant d'un semprecorrent sí que ho seré! jeje... Endavant i força!

    TXELL

    ResponElimina
  5. Eiii, Moltes felicitats pel 4t lloc!!!!!
    Deu ni do fer 70 kms! i llegeixo la cronica i sembla que es na fent xino-xano!!!!! Això es estar en forma!
    Molt be i semprecorrent!!!!!!!

    ResponElimina