diumenge, 6 de març del 2011

Estrenem la nova equipació a la Vall del Congost

Ahir divendres 4 de març es va fer l’entrega de les més de 70 peces de la nova equipació als diferents membres dels semprecorrent. Dos d’ells, en Jordi i en Salvador, quan encara no fa ni 10 hores que tenim a les nostres mans les noves peces de roba, no hem pogut esperar més i les hem tingut que anar a estrenar. Per fer-ho, hem optat per fer el circuit de la Marató de la Vall del Congost, cursa que es portarà a terme d’aquí dues setmanes i que nosaltres correrem. D’aquesta manera estrenem la roba i a la vegada entrenem un circuit que té molt per entrenar al llarg dels seus 42km i 3.200m de desnivell positiu.
Sortim a les 7:00h del matí del costat del pavelló d’Aiguafreda, però abans, amb la felicitat que suposa estrenar roba, immortalitzem el moment amb la corresponent foto.
Comencem a córrer, ens mirem mútuament i al·lucinem amb l’equipació, però quins peces més ben parides i mira, mira quina lluminositat que desprenen les bandes reflectants, sí senyoooor!!!
El cel està totalment serè, la temperatura és ideal per córrer i ambdós estem convençuts que avui gaudirem d’un matí autènticament formidable i més sabent que molt a prop del Castell de Tagamanent ens espera una molt bona botifarra.

Quan portem 4:20h amb 26km i 2.300m de desnivell positiu, arribem al Restaurant Bellver i la veritat és que la botifarra està exquisida!!!! De pas aprofitem per donar una mica de descans a les cames que el circuit sembla que no està massa disposat a oferir.
Amb les piles ben carregades i amb unes cames eufòriques afrontem els últims 16km que ens separen d’Aiguafreda. I vist i no vist, ja som de nou al punt d’origen, hi hem dedicat un total de 7:00:35h, però ambdós estem molt contents i satisfets ja que ens hem trobat molt bé en tot moment, dedueixo que tot és fruit de la nova equipació...

1 comentari:

  1. Salvador,

    Tot i que moltes vegades no deixi comentaris a les vostres cróniques, pots estar segur que us
    vaig seguint. Felicitats!

    Semprecorrent,

    Manel

    ResponElimina