dissabte, 26 de març del 2011

Mitja Marató Vall del Congost

CURSA VALL DEL CONGOST

El passat diumenge 20 de Març vam anar a veure la Mitja de la Vall del Congost. Aquest cop no la vaig poder còrrer, però si gaudir-la animant a l'equip. La sensació va ser molt diferent i amb ganes de posar-me a còrrer, però ens ho vam passar molt bé animant a tots els corredors i especialment als membres del semprecorrent.
Arribem a les 7.45 a Aiguafreda i ens trobem amb l'Orsini, la Sehere, el Xavier ( Chelino ) i l'Imma preparant-se per la sortida. Abans d'arribar al punt de sortida entre els membres hi ha una "necessitat" urgent de passar pel lavabo. Nosaltres ens dirigim a la sortida per agafar lloc per fer fotos, la nostra sorpresa ve quan donen la sortida i ells no hi son, al cap d'un minut al final del carrer els veiem finalment arribar i reben els nostres ànims i aplaudiments entre mig de rialles.



Carreguem piles esmorzant en un bar, tot seguit agafem el cotxe i ens dirigim al km 15 de la mitja marató. Quan hi arribem veiem de lluny l'Ivan i al cap d'uns minuts pasa el Jordi, l'animem molt fort com a membre de l'equip i li donem molts ànims  pel que li queda de cursa. Van pasant corredors de la marató i per fi ja pasa el primer corredor de la mitja, al cap de 5 minuts pasa en 4t lloc en Jessed i li dic a la Mireia que el Chelino ha d'estar a punt de pasar i, efectivament, pasa el cinqué corredor i a menys d'un minut ja veiem el Chelino com va baixant a bon ritme, l'aplaudim ben fort i li donem els temps de pas dels corredors que van al seu davant. 




Al cap d'una estona veiem pasar l'Orsini, també rep forts aplaudiments i ànims, li veiem bona cara, ens diu que es troba bé i que va fent al seu ritme.



Pasen els minuts i esperem a la Sehere i l'Imma que han d'estar a punt d'arribar, la nostra sorpresa es quan triguen més del que esperem i finalment veiem a l'Imma que baixa corrent sola i ens diu que la Sehere no s'ha trobat be i ha hagut d'abandonar cap el km 10, li donem molts ànims i ens dirigim cap a l'arribada.


El Chelino amb una molt bona segona part de cursa avança tres corredors inclós en Jessed i arriba finalment en tercer lloc de la general amb un temps de 2.14. L'Orsini fa un temps de 2.54 ( 89 de la general ) i l'Imma arriba amb un temps de 3.43 ( 17a dona i 285 a la general ). MOLTES FELICITATS A TOTS!!!



Avui no és el dia de la puntualitat i també arribem tard a l'entrega de premis de la mitja, així que al Chelino li han de donar el premi i puja sol al podi. 


Ens fem una foto tots junts i acabem fent el vermut a la plaça del poble.
Ha estat una experiència diferent el fet d'anar a veure com espectador una cursa de muntanya ( mai ho havia fet ), m'ha agradat molt però còrrer m'agrada molt més, espero tornar a córrer en quinze dies i estar en plena forma per estrenar la meva equipació de semprecorrent a Ripoll.



FINS LA PRÒXIMA!!! I... SEMPRECORRENT!

David i Mireia.

 

3 comentaris:

  1. Jajajajaja!! Bona nanos, molt bona crònica!! Ja veig que us ho veu passar de conya! Això si, compreu-vos un rellotge! Jajajaja!! Ànims a tots, que sou unes màquines!!
    Salut i SEMPRECORRENT!!

    Sergi

    ResponElimina
  2. Enhorabona a tots!!!
    Ja veig que als semprecorrent no hi ha qui els pari!!!

    Salut!!!
    Sempreendavant i Semprecorrent!!!

    ResponElimina
  3. Jeje molt bona crònica!!!Vem riure molt. Sort en vem tenir de vosaltres apoiant i animant als semprecorrent!!
    Gràcies per tot!

    salut i cames i semprecorrent!!!
    Xalino i Imma

    ResponElimina