dilluns, 6 de febrer del 2012

Sortida Nocturna Castellterçol

Semblava que el fred i la neu podrien disminuir la quota d’assistents, però no és així. Quan són les 21:00h i amb una temperatura de -6º C, sortim un grup de 15 corredors amb moltes ganes de passar-ho bé. La intenció és fer un circuit el màxim corrioler possible i la neu no ho podrà impedir. Anem direcció cap a la Font del Prat del Pou i a la que agafem el primer corriol per pujar cap al Ricard, veiem que el pes de la neu fa caure els arbustos enmig del camí, amb la qual cosa, a més de córrer haurem d’anar superant obstacles, això serà molt divertit!!!


La llum dels frontals sobre la neu multiplica la seva lluminositat i l’hi dona un toc molt interessant i fins hi tot un punt místic. Se sent un somriure per aquí, un somriure per allà, un crit més enllà d’un que està a punt de caure de cul a terra, estem gaudint com nens petits!!!

Tot pujant cap a Puigcastellar veiem un cel totalment serè, tot i així, ben abrigats com anem, no hi ha ningú que tingui fred. Uns quants dels que hem estat a les altres sortides nocturnes coincidim en la opinió de que aquesta vegada la meteorologia ens ha ajudat a fer la sortida més èpica de les fetes fins al moment.

 A l’Era de les Cases bufa una mica d’aire i la sensació de fred incrementa, tot i així, dubto que cap dels que estem aquí canviï aquest moment per estar ben calent al sofà de casa.

De Sant Julià baixem al Solà del Sot i, al acabar-se un corriol, n’agafem un altre que ens porti fins al Munt per arribar de nou a Castellterçol amb 1:30h. Hem fet 12,5km i uns 500m de desnivell positiu, però aquestes dades avui són el menys important. El més significatiu és que acabem tots molt satisfets i esperant que faci una altra nevada per tornar a sortir.

Finalment una dutxa al pavelló i cap a fer un bon sopar a La Poua.

Pròxima sortida nocturna a Sant Feliu de Codines al mes de març. Aquesta serà la quarta, a veure si podem seguir fent créixer el col·lectiu!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada